Testen is mensenwerk

Performance en load testen

verdraagt uw site druk op ketel?

Een succesvolle app of site met veel traffic en enthousiaste bezoekers of gebruikers. Dat is hoe u het graag ziet. Maar wanneer het dankzij hoge bezoekersaantallen lang duurt om de app te laden heeft u grote kans dat bezoekers afhaken om nooit meer terug te keren. Hoe gedraagt uw web applicatie zich onder druk? En hoeveel kost het om dat uit te vinden? 

Simuleren van hoge druk

Load en performance testen zijn ontworpen om het echte leven en extreme omstandigheden te simuleren. Deze manieren van testen zijn zeer gespecialiseerd en vereisen diepgaande kennis van kant-en-klaar en op maat gemaakte load en performance tools, alsmede analyse en domeinkennis. Dat maakt traditionele load testing tools en services tijdrovend en behoorlijk kostbaar... tot nu. Wij bieden een uniek load testing alternatief dat aansluit op de wensen van ieder formaat bedrijf.

Onze load testing services bevatten: 

  • Live Load: Een team van echte testers wereldwijd zal uw applicatie gelijktijdig belasten. Hierdoor zijn we in staat inzichtelijk te maken hoe uw app presteert in de echte wereld. En zonder de moeilijkheden, kosten en tijd die geautomatiseerde tools kosten.
  • Gesimuleerde load: Hierbij zijn geen echte testers nodig. Onze gesimuleerde load testing tools creëren echte browser sessies om inzicht te geven in het gedrag van uw web applicatie onder load. 
  • Hybride Load: Echte testers worden gecombineerd met de gesimuleerde load testing tools. Hierdoor is het mogelijk om functionele testen uit te voeren terwijl uw applicatie onder druk staat. 

 

 

Wilt u innovatieve manieren om uw web apps te load testen ontdekken? info@biart.nl