Testen is mensenwerk

Security testen

garandeert veiligheid van uw gegevens

Het vertrouwen dat uw organisatie geniet wilt u niet beschamen. Het bewaken van klantgegevens vormt dus een onderwerp met prioriteit. Gaten in beveiliging kunt u zich niet permitteren. 

Doel van security testen

  1. Verifieren of de informatie-data op het systeem wordt beschermd;
  2. Controleren of alle functionaliteiten behouden blijven. 
In sectoren met extra gevoelige informatie , zoals defensie en financien, is de behoefte aan security-testen groter en vereist een hoog niveau van deskundigheid en ervaring om bescherming en functionaliteit te verzekeren.

Security fouten kunnen meerdere oorzaken hebben, bijvoorbeeld slecht design, haperende code, processen, mensen, training of een combinatie van deze. Welke oorzaak het ook heeft; Bescherm uw gebruikers en uw reputatie door gaten in de beveiliging te traceren en security risico's zo snel mogelijk te identificeren. Door regelmatig een securitytest te doen blijft de veiligheid en betrouwbaarheid van uw app en site up to date, onder alle omstandigheden en hoe snel de ontwikkelingen ook gaan.  

Onze services bevatten:

  • manual penetratie: een zorgvuldig geselecteerd team van 'white-hat' security experts toest handmatig uw applicatie op veel voorkomende security kwetsbaarheden.
  • Statische security testen: Gebruikmakend van de laatste automatiseringstechnologie, reviewen wij uw statische code op voorkomende security gaten.
  • Dynamische security testen: Door echte testers en een geautomatiseerde tool wordt uw actieve code blootgesteld aan XSS, SQL en andere aanvallen om zo kwetsbaarheden bloot te leggen.

 


Gooi kwetsbare gegevens niet te grabbel. Check de veiligheid van uw gegevens. info@biart.nl