Testen is mensenwerk

Testen in het wild

De gebruikers van uw app of website willen graag een goede ervaring; een mooie interface, goede stabiliteit en de juiste mogelijkheden. De verwachting is hoog en gebruikers switchen snel en uiten hun mening wanneer een app niet naar behoren werkt. Hoe weet u nu zeker dat uw website of app even goed werkt bij de gebruiker als in het ontwikkel- of testlab?

testsoorten

Biart biedt verschillende oplossingen en testsoorten voor de uitdagingen waarvoor u staat. Hoe groot of klein uw vraag ook is. Hierbij vormt het zogenaamde testen 'in het wild' de spil. Met de software en begeleiding die Biart u biedt kunt u testen op alle benodigde onderdelen:

 • Functioneel testen 
  Uw applicatie wordt getest zodat deze net zo goed werkt in de handen van de gebruikers als in uw test-lab. Onze unieke testaanpak 'in het wild' zorgt ervoor dat uw applicaties werken zoals u het heeft bedoeld, elke keer, voor iedereen, en overal.
 • Security testen
  Beveiliging van gevoelige gegevens vormt voor veel bedrijven topprioriteit. Security testing is daarmee een onmisbaar onderdeel van het bouwen van moderne software, websites en apps. Door te testen verifieert u of de informatie-data op het systeem wordt beschermd en dat de functionaliteit behouden blijft. 
 • Load en Performance testen
  Door extreme omstandigheden te simuleren verzekert u zich ervan dat uw applicatie ook onder piekbelasting bereikbaar is en functioneert. 
 • Localisatie testen
  U wilt dat alle gebruikers zich comfortabel voelen met uw app, ongeacht waar ter wereld ze zijn. Eenvoudig vertalen is niet genoeg als je een app wilt creëren die bruikbaar is en past bij de verwachtingen van de gebruikers in de doelgroep. Localisatietesten door de plaatselijke bevolking in uw doelgebied is de oplossing
 • Usability testen 
  Hoe is de gebruiksvriendelijkheid van uw site of app? Tijdens het testproces beoordelen testers of uw website, app of prototype makkelijk en intuïtief te gebruiken is en ontvangt u testgegevens waarmee u uw voordeel kunt doen. Hogere conversie en meer loyale bezoekers is het online resultaat.
 • on-site testmanagement van het testproces over de testsoorten en systemen heen.