Testen is mensenwerk

Uw site verdient applause

Tegenwoordig wordt uw website op veel verschillende manier bekeken. In verschillende browsers, in evenzovele versies, beeldschermformaten en systemen. En dan hebben we het niet eens over de diversiteit van gebruikers over de hele wereld met alle variaties in cultuur en taal.

Al groeit het mobiele gebruik nog steeds, ook desktop computers en laptops worden nog enorm veel gebruikt om op het web te surfen en online informatie te raadplegen. Al deze gebruikers verwachten ook uw site te kunnen zien en gebruiken zoals u het bedoelt. Sommigen op een 10 jaar oude computer en nooit geupdate browser, anderen op de nieuwste apparaten en meest recente browsers. En alle combinaties ertussen.

Dat maakt het testen 'in het wild' tot een uitdaging. Wij gaan deze graag aan en helpen u om over al deze verschillende combinaties van computers, browsers, talen en systemen gebruikersgegevens te vergaren en analyseren zodat u ze kunt gebruiken om uw site te optimaliseren. Of het nu gaat om functionaliteiten, veiligheidsrisico's of afstemming op taalgebied. Laat ons weten met welke vraag u zit, dan stippelen we precies het juiste testtraject met u uit zodat u de gegevens krijgt waar u werkelijk wat aan heeft.

 

Grondig uw site testen en toch tijd en geld besparen?